آموزشی

11 نکته و ترفند برای آسان کردن آشپزی روزمره

کار خود را در آشپزخانه آسان کنید و مهارت های آشپزی خود را با این نکات و ترفندهای آسان تقویت کنید!

وقتی صحبت از آشپزی به میان می‌آید، همه ما از تلاش برای اندازه‌گیری مناسب، طعم عالی و البته راه‌هایی که می‌توانیم کار خود را در آشپزخانه آسان کنیم، می‌دانیم. در حالی که بسیاری ممکن است فکر کنند که پخت و پز همه چیز در مورد افزودن ماسالا به سبزیجات یا آبگوشت است، ما فراموش می کنیم که برای تسلط بر آن چقدر تمرین لازم است. گاهی اوقات روتیس ما خیلی سفت می شود، یا گاهی اوقات نمک موجود در غذا کمی زیاد است. همانطور که ما از طریق تمام چالش ها برای پختن یک غذای مناسب راه می افتیم، آرزو می کنیم کاش ترفندهایی را در آستین هایمان می داشتیم تا کار را در آشپزخانه آسان کنیم.

بنابراین، اگر شما نیز به دنبال راه‌هایی برای تقویت مهارت‌های آشپزی و نجات غذای خود از بلایای کوچکی هستید که ممکن است اتفاق بیفتد، این نکات و ترفندهایی را که مطمئناً به کارتان می‌آیند را بررسی کنید!

آشپزی آسان و راحت:

در اینجا 11 نکته و ترفند برای آسان کردن آشپزی روزمره وجود دارد…

1.طرز تهیه روتیس نرم

تا به حال، همه ما با طعم سخت روتی آشنا هستیم و این عمدتاً به این دلیل است که قوام خمیر نرم نیست. بنابراین، اگر می خواهید روتیس شما هنگام گاز گرفتن آن نرم باشد، خمیر را با آب گرم ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر هم می‌توانید تست انگشت را انجام دهید، فقط با یک انگشت خمیر را کمی فشار دهید و اگر احساس می‌کنید نرم است، خوب هستید! قبل از پخت، حداقل 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید!

2.طرز تهیه سس خامه‌ای بدون استفاده از خامه‌ای که از فروشگاه خریداری شده است

اکثر ما در چند سال گذشته مراقب سلامتی خود بوده‌ایم، و همانطور که سعی می‌کنیم جایگزین‌های سالمی را حتی در آشپزی خود پیدا کنیم، راهی برای شما ارائه می‌کنیم که می‌توانید غذای خود را بدون خامه درست کنید. با استفاده از کرم برای این کار می‌توانید از شیر، مالایا یا خمیر بادام هندی استفاده کنید تا طعم سس‌ها را غنی‌تر و سنگین‌تر کنید.

3.چگونه نخود (چانا) را سریعتر بجوشانید (در عرض یک ساعت)

اگر فراموش کردید شب گذشته چاناهای خود را خیس کنید، نگران نباشید. از این ترفند استفاده کنید تا ظرف یک ساعت آنها را آماده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آب را در اجاق گاز بجوشانید و مقدار لازم چانا را در آن بریزید. شما چانای آب پز خود را در کمترین زمان ممکن خواهید داشت!

4.چگونه یک سس مخلوط درست کنیم

آیا وقت کافی برای تهیه یک وعده غذایی ندارید؟ نگران نباشید زیرا ما فقط راه حلی را داریم که شما نیاز دارید! همه را در یک سس از قبل آماده کنید تا بتوانید تا یک هفته در خود نگهداری کنید. ابتدا چند عدد گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زنجبیل را بردارید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس همه را مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید.

5. چگونه نمک اضافی را در کاری کاهش دهیم

و در این فرآیند، اکثر ما معمولا نمک اضافی به غذای خود اضافه می کنیم. بنابراین اگر به دنبال راهی برای خنثی کردن نمک اضافی هستید، می‌توانید شیر یا ملای را به آن اضافه کنید – به این ترتیب طعم نمک کاهش می‌یابد.

(همچنین بخوانید: نکات آشپزی هندی: نحوه درست کردن دال کاچوری به سبک خیابانی در خانه)6. نحوه پوست کندن سریع سیر همه ما عاشق افزودن سیر به غذاهایمان هستیم، اما اجازه دهید بپذیریم که از پوست کندن جوانه های کوچک متنفریم و مطمئناً زمان زیادی را می طلبد. بنابراین برای به حداقل رساندن آن، ابتدا می توانید مقدار زیادی سیر را با هم پوست بگیرید و خمیری از آن را مخلوط کنید. سپس آن را در یک زیپلاک اضافه کرده و در فریزر قرار دهید. اگر می‌خواهید زمان پوست‌گیری سیرتان سریع‌تر شود، جوانه‌های سیر را در ظرفی بریزید و تکان دهید تا پوست از غلاف‌ها خارج شود.

6. روغن را در آب در حال جوش اضافه کنید

چیزهای زیادی هستند که قبل از خوردن آنها را می جوشانیم و گاهی بعد از جوشیدن به هم می چسبند. بنابراین برای غذاهایی مانند ماکارونی یا رشته فرنگی، مقداری روغن اضافه کنید تا رشته ها از یکدیگر جدا نشوند. شما حتی می توانید سیب زمینی را به آب جوش اضافه کنید زیرا کمک می کند تا به راحتی پوست آنها جدا شود. برای جوشاندن شیر از ظرف ته سنگین استفاده کنید همه ما مشکل تمیز کردن آشپزخانه را بعد از جوشیدن ظروف شیر می دانیم. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاق یک ظرف ته سنگین بردارید و شیر را در آن بجوشانید. این برای درست کردن غذاهایی مانند خمیر نیز خوب است.

7. طرز تهیه پوره ترد

آیا پوره های شما نیز پس از پختن کمی خیس می شوند؟ اگر این کار را انجام دادند، به سادگی راوا را به خمیر خود اضافه کنید، زیرا به فقیرها کمک می کند ترد و خوش طعم شوند.

8. طرز تهیه گارام ماسالا

گارام ماسالا یکی از آن موادی است که ما در آشپزی روزمره از آن استفاده می کنیم، اما اگر می خواهید گارام ماسالای بسته بندی شده خود را با گارم ماسالا خانگی جایگزین کنید، در اینجا نحوه درست کردن آن آورده شده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که زیره، گشنیز، هل، فلفل، دارچین، میخک و جوز هندی را در یک کاسه ترکیب کرده و در ظرفی نگهداری کنید.

9. نحوه افزودن طعم به دالدال

یک غذای اصلی در غذاهای هندی است در حالی که ابتدا آنها را می جوشانیم و ماسالا را برای پختن آنها آماده می کنیم، راهی وجود دارد که طعم دال شما را غنی تر کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دال خود را قبل از پختن کباب کنید و سپس آن را بجوشانید. به این ترتیب، طعم دودی در دال خود خواهید داشت.

بنابراین، دفعه بعد که در حال آشپزی هستید، این نکات و ترفندها را امتحان کنید و در کمترین زمان بازی آشپزی خود را ارتقا دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا