متفرقه

تعریف انواع عشق و شاخص های آن ها

عشق یک احساس پیچیده ی انسانی است که همیشه زندگی انسان ها را تحت تأثیر قرار داده است. این احساس شگفت انگیز را نمی توان با کلمات به درستی بیان کرد اما بهترین تعریفی که می توان از آن ارائه داد این است که “عشق همه ما را از درون گرم می کند.” عشق نیز انواع مختلفی دارد. عشق بسته به نحوه دریافت آن به انواع مختلفی طبقه بندی می شود. اگر شما این انواع را بشناسید و درباره آن ها مطالعه کنید می توانید نوع عشقی را که دریافت می کنید را تشخیص دهید و براساس آن با شریک زندگی خود رفتار کنید مخصوصا در مسائل عاشقانه.

انواع عشق و شاخص های آن ها

شور، صمیمیت و تعهد سه سنگ بنای عشق هستند. تعامل و معادله بین این اجزا نوع عشقی را که احساس می کنید تعیین می کند. یکی از زیبا ترین انواع عشق مادر به فرزند خود است که شاید بزرگترین و حقیقی ترین عشق دنیا باشد. مادر 9 ماه بچه را در شکم خود حمل می کند در این دوران بارداری سختی های زیادی می کشد که حتی خوابیدن در دروان بارداری نیز برای او مشکل می شود.

منبع

در اینجا چند دسته گسترده از عشق و نشانه هایی که آن را احساس می کنید، آورده شده است:

شیفتگی

شیفتگی یک انفجار کوتاه مدت از جاذبه و اشتیاق شدید نسبت به یک شخص است. پیش‌بینی‌های ناآگاهانه و تخیلی در مورد طرف مقابل و اینکه کجای رابطه شما به پایان خواهد رسید، معمولاً اساس شیفتگی است. احساسات شیفته باعث می شود در مورد یک شخص رویاپردازی کنید و تصویر کاملی از او ترسیم کنید. نمونه های خوب شیفتگی مراحل اولیه یک رابطه جدید، عشق شهوانی یا روابط جنسی (روابط بدون رشته) و عشق یا له شدن توله سگ است.

عشق هم می تواند زیبا ترین اتفاقی باشد که برای شما رخ می دهد در عین حال نیز می تواند بدترین و تاریک لحظات را برای شما رقم بزند. وقتی که شما بدون منطق و بسیار زیاد شیفته و عاشق کسی شوید نمی توانید عیوب او را ببینید و در نهایت نمی توانید تصمیم درستی درباره زندگی بگیرید. عشق می تواند در مواردی بسیار خطرناک باشد لازم است که مراقب این احساس پیچیده باشید.

https://www.stylecraze.com/articles/different-types-of-love/

این ها نشانه هایی هستند که به عشق شیفته اشاره می کنند:

  • افکار آن فرد ذهن شما را مصرف می کند.
  • شما معمولا ویژگی های سطحی را تحسین می کنید و تمام پرچم های قرمز احتمالی را نادیده می گیرید.
  • وقتی شیفته می شوید، سعی می کنید از محدوده راحتی خود فراتر بروید تا طرف مقابل را راضی کنید.
  • شیفتگی پر از احساسات وسواسی و تمایلات کنترل کننده است.
  • پیشرفت به سمت شکل گیری یک ارتباط و ایجاد احساسات در مورد یک فرد سریع و سریع است.
  • حتی اگر علایق و سازگاری شما زیر سوال برود، این موضوع چندان شما را آزار نمی دهد.
  • سعی می کنید روی فرد رشد کنید.

عشق خالی

روابط با عشق خالی به تعهد وابسته است. برخلاف عاشق های پرشور، عاشق های خالی صمیمیت عاطفی و اشتیاق را در اولویت قرار نمی دهند. اگرچه شور و صمیمیت از بین می رود، اما تعهد باقی می ماند.

روابط خالی یا می توانند در پایان یک رابطه پرشور به وجود آیند یا ممکن است محصول تردید شما برای ایجاد شور و صمیمیت در یک رابطه شکوفا باشند. عشق خالی این توانایی را دارد که اگر به طرف مقابل خود بازگردید و زمانی به آن بدهید، به عشق پرشور تبدیل شود.

برخی از شاخص های عشق خالی عبارتند از:

  • در این نوع عشق، شاخص‌های عشق، مانند شور و صمیمیت که منجر به رضایت و رضایت بیشتر می‌شود، وجود ندارد.
  • تعهدات و مسئولیت ها پیوند را حفظ می کند.
  • شما جذب فیزیکی نسبت به شریک زندگی خود احساس نمی کنید.
  • گذراندن زمان با کیفیت با شریک زندگی تان به نظر یک کار است تا چیزی که از آن لذت می برید.
  • ملاقات با علایق مشترک و همین میزان اشتیاق دور از ذهن به نظر می رسد.
  • ارتباط دیگر کلید رابطه شما نیست. به شدت کند شده است.

عشق به خود (Philautia)

عشق همیشه یک خیابان دو طرفه نیست. همچنین در مورد دوست داشتن، قدردانی و پذیرش خود است. عشق به خود یک فرآیند است. در اینجا چند راه برای تقویت و بهره مندی از عشق به خود آورده شده است:

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%B4%D9%82

آشنایی با ذهن آگاهی: افرادی که خود را دوست دارند، نسبت به احساس و تفکر خود آگاه و آگاه هستند. همچنین، می توانند به وضوح آنچه را که نیاز دارند و می خواهند، تعریف کنند.

خودتغذیه: عشق به خود افراد را به سمت سبک زندگی مستقل و خودپرورانه سوق می دهد. شما باید تعادل سالمی از رژیم غذایی مناسب، ورزش، خواب و زندگی اجتماعی داشته باشید.

تنظیم مرزها: افرادی که واقعا و عمیقا عشق به خود را درک می کنند، بر اهمیت تنظیم مرزها تاکید می کنند. این شامل رد ایده هر چیزی است که باعث هر گونه استرس فیزیکی و عاطفی می شود.

بخشش: اغلب افراد ممکن است بخاطر خطاهای کوچکی که در زندگی مرتکب می شوند به خود بسیار سختگیر باشند و خود را نبخشند در چنین مواقعی این احساس گناه باعث تحقیر و تنفر از خود می شود. باید این را بدانیم که هر انسانی خطاهایی زیادی در زندگی خود انجام می دهد و لازم است فقط از آن درس بگیرد و بخاطر آن ها خود را ببخشد. در زندگی با خود مهربان باشید و این خطا ها و شکست ها را به عنوان قدمی به سمت موفقیت در نظر بگیرید و در آخر بدانید که همه ما نیاز به عشق و بخشش داریم.

 

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا